Sådan Gør Shell Goose Lokkefugle

Mangeårige goose jægere tror høns bliver mere snu, overdrage en ændring i den måde lokkefugle spredes. En god tommelfingerregel er at holde lokkefugle tilfældig, forskelligartede og frem for alt, talrige. Det sidste krav udgør en økonomisk udfordring. Mest populære jagt forsyning forretninger vil sælge en Canada Goose lokkedue for mere end $ 100. Denne byrde kan afbødes delvist ved at gøre lokkefugle derhjemme, og yderligere reduceret ved at gøre shell lokkefugle, dvs. visuelt tredimensionelt fra luften og jorden, men hult (uden en mave). Din største omkostning vil være køb af en fuld krop lokkedue til at bruge som model.

Placer lokkedue model på en akryl panel base.canada goose outlet http://www.canadagooseparka.top Dette er for at beskytte overflader fra harpiksen. Acryl kan være substitueret med en anden ikke porøst materiale.

Rul ler ud mellem to dyvler bruger et stykke rør. Du ønsker 3/8 inches i tykkelse for leret. Skær leret i strimler og læg over modellen, der kun dækker kroppen. Sørg for at lukke eventuelle mellemrum mellem strimler. Påfør bilvoks og lad tørre.

Hvordan laver Mediterranean Rice

Hej, jeg er Chef Barbara Mattaliano fra Goose Valley Natural Foods. I dag, jeg har tænkt mig at vise dig, hvordan man laver Middelhavet ris. Min første skål, jeg har tænkt mig at tage en spiseskefuld smør og jeg har tænkt mig at smelte det for vores mandel ris pilaf. Jeg har smeltet her en spiseskefuld smør og jeg har tænkt mig at tage en kop gyldne rosiner og jeg bare at re hydrat dem i denne spiseskefuld smør for en hurtig minut. Bare giv dem opsigt og så, jeg skrællet og sauteed en aubergine, som jeg har tænkt mig at tilføje til det, og så jeg hakkede også op en halv løg og sauteed det. Så jeg har tænkt mig at tilføje til de gyldne rosiner løg og aubergine, og jeg har fire kopper kogt brune ris fusion blanding, jeg har tilføjet en kop ristede pinjekerner og en kop pistacienødder. Hvis du er allergisk over for nødder, kan du lade dem ud, det er okay. Du kan røre alt dette igennem; Lad os få det ud. Og så til det jeg har tænkt mig at tilføje brune ris med pistacienødder og pinjekerner lige inde. Jeg har tænkt mig at blande det helt og derefter vil jeg sæson det med nogle alt krydderi, nogle kanel, lidt salt og peber. Og det vil være min version af en mandel ris pilaf. Hmmm, lugter så godt! Bare lad det varme igennem. Så jeg har her en halv teskefuld al krydderi og en halv teskefuld kanel. Jeg har tænkt mig at drysse det på toppen og derefter vil vi give en generøs sæson af salte og en lille smule af sort peber. Og jeg bare have denne varme på, du ved, mellemstore og jeg er bare opvarmning af ris igennem. Så det er en stor gøre forude, du laver ris forude; du kan bruge sidesten ris, hvis du har et levn i køleskabet. Du ved, tage ud, du taber, du ved, to af dine foretrukne nødder eller enhver tørret frugt; du kan bruge abrikoser, gyldne rosin; lave din egen pilaf. Og du ved, tilføjede jeg, at alt krydderi og kanel, men du kan have, hvad krydderi du ønsker så godt. Og der har du det, vores mandel ris pilaf.

Share